106. Haaste - PÄÄSIÄINEN

Kiitos jälleen kerran edelliseen haasteeseen osallistuneille. Hienosti näyttää porukka löytäneen tänne, joten eihän tässä mitään hätää ole.

Havaitsin myös, etten osaa kirjoittaa: edellisen haasteen postauksessa jo otsikossa oli virhe. "Haate" siis tarkoitti haastetta, kuten moni varmasti ymmärsi. Lupaan jatkossa käyttää silmälaseja (en korjaa virhettä, vaan jätän sen muistutukseksi itselleni).

PÄÄSIÄINEN on pian ovella, joten olkaamme ajankohtaisia. Aihetta ehdotti Liplatus aiemmassa postauksessa ja nyt onkin hyvä aika viritellä pääsiäistunnelmia. Tuttuun tapaan haaste on voimassa kaksi viikkoa. Seuraava haaste julkaistaan lauantaina 14.4.

Käytetään taas hyväksi Link Toolin työkalua eli klikkaa "Add your link" ja syötä kenttään nimesi ja suora osoite haastepostaukseesi.

Mukavaa pääsiäistä ja luomisen iloa meille kaikille!

Loppuun vielä ilmoitusluontoinen asia:

Olen nyt lisännyt osallistujien blogeja sivupalkkiin. Tarkistathan, että omasi on siellä oikein. Jostain syystä en saa Hollen blogia päivittymään blogirullaan. Olen pahoillani, yritän keksiä, mikä on ongelma.
Kommentit

 1. Eilen kamppailin tämän uuden Luovan lauantain linkin laittamista haasteblogeiheni, ei anna laittaa.
  Ei anna näkyymä tänäänkään, ilmoittaa ettei tunnista eikä voi päivittää.

  Eilen ei onnistunut kommentoiminenkaan tähän, kokeilen ottaako nyt kommentini vastaan.

  VastaaPoista
 2. Nyt punastelen....kun en tiedä mitä tapahtui, mutta nyt antoi asentaa haasteblogeiheni.
  Kiitän!

  VastaaPoista
 3. Liplatus, eilen oli jotain häikkää Bloggerissa. Itse en esim. pystynyt kommentoimaan kaikkiin Bloggerin blogeihin. Kommentin lähetettyä tuli vain vika-ilmoitus. Eli joku yleinen häiriö on voinut olla.

  VastaaPoista
 4. Jep, Blogger temppuili eilen, nou hätä ;)

  VastaaPoista
 5. Blogini on hieman harvinaisemmalla alustalla ja mielessä on ollut vaihtaminen mutta ei haluaisi muuttaa pois.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit