105. Haate - JUHLAT

Ensin kiitos kaikille edelliseen haasteeseen ja muuttokeskusteluun osallistuneille! Ja sitten tervetuloa tänne Luovan Lauantain uuteen blogiin.

Muuton kunniaksi SusuPetal ehdotti aiheeksi Juhlat. Kyllä, tämä on tosiaan juhlan paikka, joten haastesana on JUHLAT.

Ei muuta kuin juhlimaan - tai ainakin luomaan oma näkemys juhlista. oli kyseessä sitten mitkä tahansa juhlat. Se on sinun päätettävissäsi ja luotavissasi.

Haaste on voimassa tuttuun tapaan kaksi viikkoa. Uusi haaste putkahtaa esille lauantaina 31.3.

***

Blogin sivupalkkiin alan päivittää haasteisiin osallistujien blogiosoitteita. Jos et syystä tai toisesta halua blogisi osoitetta sivupalkkiin, ilmoita siitä kommenteissa tai laita mailia osoitteeseen luovalauantai@gmail.com

Mainittuun osoitteeseen voi myös lähettää haaste-ehdotuksia ja muita ideoita liittyen Luovaan Lauantaihin.

Kokeilen tässä mr. Linkyn toimintaa. Syötä suora osoite postaukseesi alla olevaan kenttään (HUOM: alkaa toimia vasta yöllä kello kahdentoista jälkeen eli sitä aiemmin ei voi linkittää!).

Katsastan aamulla toimiiko tämä systeemi. Jos et saa linkkiä näkyviin, syötä se normaaliin tapaan kommenttikenttään.


Kommentit

 1. Täällä juhlin hengessä mukana, mutta Mr Linky ei päästä sisään?

  VastaaPoista
 2. No jopas, kokeilin syöttää linkkisi itse tuohon, mutta ei onnistunut. Hetkinen, tutkin asiaa.

  VastaaPoista
 3. Linky ei jostain syystä löydä kuvaa ja siksi se pitäisi itse siihen käsin syöttää (eli laittaa osoite kaksi kertaa).

  Laitoin sinut mukaan Linkyyn. Teen ohjeen vastaisuuden varalta, jos Linky temppuilee. Se on ihan helppo. Tosin pitää ensin tarkistaa muuttuuko tuo maksulliseksi. Jos muuttuu, niin sitten palataan vanhaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näyttikin helpolta, mutta linkki ei tullut näkyviin. Tuli ilmoitus, että voi kestää muutaman minuutin...(Selaimeni on Chrome, ja koneeni on Mäkki.)

   Poista
 4. Siirsin koko uuden blogin Uunan kainaloon, joten yhteyskuva no 10 on oikea. Poista muut kommentit ym. anteeksi ylimääräinen vaiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, poistan extra-kommentit pian. Tiesitkö, että voit itsekin poistaa omia kommenttejasi? Omien kommenttiesi vieressä pitäisi olla roskiksen kuva ja sitä klikkaamalla voit poistaa kommenttisi.

   Tuota linkkiäsi en voi poistaa, sen voit poistaa vain sinä itse - käsittääkseni. Eli se kuka on linkin laittanut. Siinä pitäisi olla punainen rasti alapuolella, jota klikkaamalla voit poistaa sen.

   Poista
  2. Voin näköjään poistaa Uunan, siinä on punainen ruksi, mutta koska olen poistanut tuon ensimmäisen blogin, Uunartin, sitä ei voi enää poistaa. Olkoon nyt siinä sitten, ensi kerralla tiedän ja nythän kaikki on jo blogien osalta ok.

   Poista
 5. On kiva kun teokset näkyvät pikkukuvina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Lukuunottamatta sammakkoa :D :) :D

   Poista
  2. Sammakko oli minun moka, mutta en tajua, miten se siihen tuli :D Onneksi linkki kuitenkin toimii :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit