Haaste 218. Inktober

Kiitoksia edellisen haasteen osallistujille! Hienoja siluetteja siellä tulikin :) 

Oletteko koskaan kuullut inktoberista?
Inktober on 2009 perustettu taidehaaste jossa on tavoitteena tehdä lokakuussa (ink + october = inktober) joka päivä piirros musteella / tussilla / kuulakärkikynillä. 
Tähän on olemassa oikea aihelista mutta myös omia aiheita voi käyttää, pääasia on että joka päivälle saa jotain tehtyä, oli se sitten nopea luonnos tai viimeistelty taideteos. Nämä sitten jaetaan sosiaalisessa mediassa hastagilla #inktober. 

Luoviksen seuraava haaste liittyy inktoberiin. Seuraavan haasteen aihe on vapaa, mutta se täytyy olla tehty tusseilla, musteella tai kuulakärkikynillä. Tietenkin näitä voi sekoittaa keskenään. Eli tällä kertaa ei tietokonepiirtämistä! Useamman kuvan saa tehdä jos haluaa, mutta yksi riittää. 
Haaste on voimassa 4.11.2017 asti.

Tässä on virallinen inktober aihelista, voit valita noista jonkun aiheen jos haluat. Itselläni on menossa oma inktober instagramissa, mun tavoitteena on tehdä 31 koirarotua nopeina luonnoksina. Sitä voi seurata täältä  :)

Mielenkiintoista nähdä mitä innostutte tekemään!
Luovaa inktoberia toivottaa
EijaKommentit

 1. Jeps, tuttu tämä inktober, kiva, että otit sen haasteeksi myös tänne! Itse en ole koskaan osallistunut, nyt sitten tehdään poikkeus :)

  VastaaPoista
 2. Kolmas vuosi menossa, nyt yritän noudattaa virallista aihelistaa. Mukava että otit tännekin.

  VastaaPoista
 3. Tuttu termi, ensi vuonna vois paneutua siihen sitten kunnolla. Osa aiheista ovat mulle kuitenkin täyttä hepreaa, joten niihin keksin omat twistit ☺ Tänä en osallistunut ko en alussa tajunnut tuota termiä, luulin nimittäin että se liittyy tatuointeihin eikä mulla oo niihin varaa. :D Ja sitten puoltoist viikkoo sitte mulle iski jäätävä luovatauko josta en ole vieläkään 100%-sesti toipunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitääh? Näköjään oon ainut kuka osallistuu ko. haasteeseen :o

   Poista
  2. Onhan tässä vielä viikko aikaa, Mirette :D

   Poista
 4. Marjatta, tuo laittamasi linkki ei toimi ainakaan minulla, tulee ilmoitus, ettei ole käyttöoikeutta blogin katsomiseen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit