Ilmoitusasia ja 272. haaste

Hei pitkästä aikaa ja anteeksi jälleen kerran, että tauko venyi pidemmäksi kuin olin ilmoittanut. 

Luova lauantai on ollut mielessäni, mutta ihan kaikki on tuntunut viime aikoina työläältä. Olen harkinnut LL:n lopettamista tai pidemmälle jäähylle laittamista, ellei joku halua ottaa tätä hoitaakseen. Haluaako? Vaikka yhdessä kanssani vuorokerroin, jolloin oma vuoro napsahtaisi kohdalle vain kerran kuukaudessa?

Yritän tässä nyt kuitenkin jatkaa, koska toivoisin saavani itsekin tästä intoa pitkästä aikaa vääntää kuvia. Tässäpä siis julistan seuraavan aiheen, joka on

SEN PITUINEN SE

Haaste on voimassa lauantaihin 28.11. asti. Jätä kommentteihin suora linkki työhösi, jolla haluat osallistua. Myöhässä ilmoitettuja linkkejä ei lisätä osallistujalistaan. 

Mietin tässä parin viikon aikana jatkoa eli pannaanko blogi kokonaan pakettiin vai mitä teen. Ilmoitan päätöksestä lauantaina 28.11. 

Osallistujat:

1. SusuPetal

2.


Kommentit

 1. En uskalla luvata, että tulisin avuksi haasteen ylläpitämiseen. Tuo krapu-haaste työllistää kuitenkin sen verran.
  Mikäli ei apuja löydy, niin ehkä olisi todellakin parempi lopettaa Luova lauantai. Osallistujiakin on ollut sen verran vähän viime aikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ymmärrän. Krapussa on oma työnsä ja sille toivon pitkää ikää. Mukana varmaan taas itsekin ensi viikolla, tykkään kovasti krapuilusta!

   Luoviksen tie taitaa tosiaan olla lähellä loppua, vääntänen jonkinlaisen loppukoosteen parin viikon kuluttua ellei jotain yllättävää tapahdu.

   Jospa saisi itse osallistuttua tähän mahdollisesti viimeiseen haasteeseen! :D

   Poista
 2. Nonnii, mukana ollaan.

  https://susupetalart.wordpress.com/2020/11/26/game-over/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit