Haaste 238 - KOSKETTAVA

Kiitos edelliseen haasteeseen osallistuneille. Mielelläni kommentoisin kaikkien töitä, mutta jos kommentointi vaatii tunnuksen luomisen, se helposti jää tekemättä. Kaikkien osallistuneiden työt käyn kuitenkin aina katsomassa.

Muuten, oletteko havainneet että linkin ohjautuminen olisi hidastunut? Mielestäni aiemmin osallistujan nimeä klikkaamalla päätyi melko nopeasti osallisen haastesivulle. Nyt viime aikoina (useamman viikon ainakin) on ollut hitaampaa ja täytyy katsella inlinkzin valkoista sivua huomattavan kauan ennen linkityksen ohjautumista oikeaan paikkaan. Esiintyykö teillä muilla tätä samaa hitautta vai onko vika päässäni?

Mennäänpä sitten seuraavaan aiheeseen, joka on

KOSKETTAVA

Osallistumisaika on kaksi viikkoa eli haaste on voimassa 1.12. asti.

Linkitä suoraan siihen postaukseen, jolla haluat haasteeseen osallistua.


Kommentit

 1. On muuttunut tuo inlinkz hitaammaksi :( Varmaan sen takia kun on ilmainen niin tavallaan "mainostaa" itseään ja maksamalla varmasti saa nopeamman, sitähän tämmöisillä muutoksilla aina haetaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tämä "tehomainostus" on vain kampanja ja nopeus palaa entiselleen joskus. On nimittäin selvästi hidastunut aiemmasta. Aikaahan minulla periaatteessa on, mutta olen hieman kärsimätön ihminen tällaisissa asioissa :D

   Poista
 2. Jep, tuossa ilmaisessa linkyssä on viiden sekunnin viive. Eli esiintyy myös muissa haasteblogeissa.
  Onneksi on aikaa odottaa, aina ei tarvi olla niin hektinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä lukee, että ohjautuminen kestää sen. viisi sekuntia mutta kellotin ajan ja se on kyllä noin kymmenen sekuntia nykyään ainakin minulla. Selkeä ero siis entiseen. Kiirehän minulla ei ole, mutta kyllä tuota sivun latausta odotellessa ehtisi vaikka leipasta pellillisen korvapuusteja ja imuroida eteisen :D Ehkä ensi kerralla teenkin niin (en tosin pidä korvapuusteista - enkä leipomisesta)!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit