Haaste 232 - Viisari

Nyt on lomat lusittu ja palatkaamme takaisin taiteen pariin. Kiitokset kaikille edelliseen haasteeseen osallistuneille ja erityiskiitos vielä Eijalle, joka monen vuoden ajan ylläpiti Luovaa lauantaita. Nyt puikkoihin astun minä eli Elegia. Olen joskus muinoin ollut ylläpitämässä Luovista, joten jokunen saattaa muistaa minut ja minäkin muistanen jokusen.

Olen tällä hetkellä reissussa, joten mahdollisiin kyselyihin sun muuhun vastaaminen voi hieman kestää. Kotiin palattuani olen paremmin tavoitettavissa ja ideoitakin on paljon, joten jotain uutta on kenties luvassa. Mutta siihen asti mennään perinteisellä tyylillä.

Pidemmittä puheitta päräytetään haaste käyntiin ja se on

VIISARI

Assosioi vapaasti, taiteella ei ole rajoja!


Haaste on voimassa tuttuun tapaan kaksi viikkoa eli osallistumisaikaa on 8.9. asti.


Elegia


Linkittäkää suoraan siihen postaukseen, jolla haluatte haasteeseen osallistua:


Kommentit

 1. Mitä??? Lomat lusittu? Ehei, ei vielä....no, ihan sama, meikäläinenhän on aina lomalla tai arjessa, miten sen nyt ottaa.
  Mukavaa, kun tulit luotsaamaan meitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luova lauantai on lomaillut ja palaa tauolta. Muut toki voivat lomailla vielä, niin teen itsekin vielä ja vieläkin. ;) Mukavaa olla taas puikoissa!

   Elegia

   Poista
 2. Moi Elegia, pitkästä aikaa!
  Olen ollut koko kesän offline mutta nyt valmis vuorovaikutukseen 'maailman' kanssa. Ajattelin ottaa myös tämän haasteen ohjelmaani. Katsotaan minne ja milloin viisari värähtää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva "nähdä" pitkästä aikaa, BLOGitse! Pahoittelut, että vasta nyt pääsin vastaamaan kommenttiisi, mutta olen tosiaan ollut reissussa enkä silloin oikein jaksa keskittyä mihinkään nettijuttuihin.

   Kiva, kun osallistuit tähän haasteeseen!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit