Haaste 231. -Hetki

Kiitos edellisen haasteen osallistujille! Taitaa hyvät kesäkelit vähän vaikuttaa osallistujien määrään, mutta jospa nyt vielä tähän viimeiseen löytyy osallistujia, sitten olisi aika Luoviksen siirtyä kesäloman viettoon.
Viimeinen haaste on aiheeltaan hetki.
Haaste on voimassa kaksi viikkoa eli 2.6. 2018 asti. Haasteen jälkeen Luovis jää kesälomalle ja palailee 25.8.2018 takaisin.
Sen verran homma muuttuu loman jälkeen, että lopetan luoviksen ylläpidossa ja Elegia tulee takaisin hommiin. Kyllähän tässä tulikin jo monta vuotta ylläpitäjänä oltua ja varmasti Luoviksellekin tekee hyvää välillä ylläpitäjän vaihtuminen :)

Kiitos kun olette jaksaneet olla haasteissa mukana ♥ Toivotan kaikille osallistujille ja muille blogin lukijoille hyvää kesää ja luovia taidehetkiä jatkossakin.
Eija
Kommentit

 1. Totta, blogeissa on ollut hiljaista, kelit kun ovat kesäiset!
  Kiitos Eija näistä vuosista ja lukuisista inspiroivista haasteista!
  Ja tervetuloa Elegia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle pitäis olla joku ahkeruuspalkinto, ei ole tainut montaa haastetta välistä jäädä :)

   Poista
 2. Woooot???! Ja mie näytän olevani ainut osallistuja ko. tähä haasteeseen? Joo no mikä ettei, hyviä jatkoja Eijal ja Elegia välkommen takas joukkohon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerkesi vielä kolme lisää tulemaan. Kiitoksia, hyvää jatkoa sullekin :)

   Poista
 3. Kiitos Eijalle! En ole viime aikoina ehtinyt haasteisiin osallistua, mutta toivottavasti jatkossa se olisi mahdollista. Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 4. Heipat ja kiitos vielä, Eija, että olet jaksanut ylläpitää Luovista! Jännä olla taas mukana sitten kesän jälkeen :) Juuri tein kuvan tähän haasteeseen ja ihmettelin, kun ei linkittäminen onnistu. Niinpä tietenkin, myöhästyin parilla päivällä - lupaava alku :D Anyway, kuva on blogissani silti, jos joku haluaa kurkata: https://elegiassilence.blogspot.com/2018/06/maaginen-hetki.html

  Kiitokset tervetuliaistoivotuksista Susu ja Mirette! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit