haaste 131. - kesytön ja uljas

Haasteena on tällä kertaa "kesytön ja uljas"Kuvassa yksi Pietarin Anitškovin sillan hevospatsaista, jotka on veistänyt Pjotr Karlovitš Clodt. Hänen veljentyttärensä oli muuten Eero Järnefeltin äiti.

Haastesanaparin luomistuskasta lisää täällä. 

Haasteaika jatkuu syyskuun 14. päivään saakka. Laitan sen haasteen vielä esille, mutta sen jälkeen olisi tarpeen saada uusia voimia ylläpitoon. Itsekin voin osallistua jonkin verran ja Elegia on luvannut joka tapauksessa siirtyvänsä puikkoihin, jos uutta ylläpitäjää ei löydy. Uusia ideoita ja uusia tekijöitä kuitenkin kaivattaisiin. Muutenkin olisi mukava saada kommenttia Luovan lauantain kehittämisestä ja haasteista. Niitä ja tietoa halukkuudesta ylläpitäjäksi voi jättää tähän blogiin tai lähettää sähköpostilla luovalauantai ät gmail.com.

Kommentit

 1. Olisi kyllä todella sääli menettää luova lauantai, toivottavasti innokkaita jatkajia löytyy.

  VastaaPoista
 2. Missään tapauksessa Luova lauantai ei menehdy! Palaan syksyllä puikkoihin, ellei muita innokkaita pitäjiä löydy. En halua itsekään, että tämä jo pitkään pyörinyt haasteblogi lakkaa olemasta.

  Minulla on ollut (ja on) ongelmia jaksamisen kanssa ja siksi pelkään sitoutumista. Ehkä syksyllä on toisin ja olenkin paremmassa kunnossa. Voisin kenties vuorotella, jolloin haasteväli olisi harvemmin.

  Eli kyllä tämä tästä jatkuu - tavalla tai toisella :)

  InkNarrativea kiitän oikein kovasti siitä, että hän on hoitanut Luovaa lauantaita hienosti ja tuonut siihen uutta ulottuvuutta. Kenties useamman ylläpitäjän vuorottelu toisi muutenkin monipuolisuutta haasteisiin? Silloin "sitoutumiskammoisetkin" voivat osallistua blogiemäntänä/isäntänä toimimiseen :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Elegialle ja muille ylläpidosta.
  Käyn yleensä kommentoimassa kaikkien töitä mutta nyt useat Bloggerin käyttäjät ovat estäneet omalla nettiosoitteellaan kommentoimisen joten olen voinut vain katseella seurata. Liekö tahatonta vai spämmin pelossa tehty nuo rajoitukset.

  VastaaPoista
 4. Onko tälle löytynyt jatkajaa? Mua vois kyllä kiinnostaa, vaikka niin että vuorottelisi Elegian kanssa? Tai sitten ihan yksinkin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit