Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuu, 2012.

120. haaste - SANOMA

Edelliseen haasteeseen olikin runsaasti osanottajia. Kiitos teille kaikille, oli mukavaa pitkästä aikaa kierrellä rauhassa katselemassa töitänne.

Pidemmittä puheitta: seuraava haastesana on SANOMA.

Jos olet epävarma, millaisella työllä voi haasteisiin osallistua, oikeassa sivupalkissa on ohjeita. Noin muuten vain luovuus on rajana, joten ei muuta kuin ideoimaan ja toteuttamaan!

Haaste on voimassa seuraavaan haasteen ilmestymiseen asti. Seuraava haaste julkaistaan lauantaina 15.12.

Jos sinulla on ideoita haasteeksi, älä epäröi ehdottaa. Voit ehdotella joko kommenttilaatikossa tai sähköpostilla osoitteeseen luovalauantai at gmail piste com


119. haaste – Enkeli

Enpä sitten saanut aikaiseksi kommentoida edellisen haasteen kuvia, pahoittelen. Yritän käydä niitä jälkikäteen katselemassa, mutten lupaile mitään. Kiitos kaikille osallistujille!

Nyt on jälleen aika julkistaa uusi haaste ja se on ENKELI. Päätä itse, miten haastetta käsittelet: hurskaasti tai hartaasti, mainiosti tai masentavasti jne. Päätös on sinun ja aikaa osallistua on tuttuun tapaan kaksi viikkoa.

Seuraava haaste julkaistaankin sitten joulukuun puolella eli 1.12. Siihen asti luomisen iloa ja pyrin tällä kertaa katsomaan haastetyöt ja palaan muutenkin ruotuun.

Dementiakin hellitti ja yhtäkkiä muistin linkitystyökalun salasanan eli tällä kertaa osallistuminen tapahtuu tuttuun tapaan heittämällä suora linkki tuohon alla olevaan linkkikaluun.

118. haaste - Mielenmaisema

Hyvää lauantaita kaikille ja terveiset Pohjanmaalta. Olen vaivihkaa matkustanut luonnonhelmaan pois remontin keskeltä.

Nettiyhteys ei täällä ole maailman nopeinta laatua, joten en ole jaksanut verkossa pahemmin roikkua. Senpä takia minulta on jäänyt kommentoimatta osa edellisen haasteen töistä, pahoittelut. Parannan tapani jahka pääsen täältä takaisin kotiin.

Seuraavan parin viikon haasteena on kuvata mielenmaisemaa. Millainen sinun maisemasi on? Uusi haaste julkaistaan lauantain aikana 17.11. Siihen asti on tämä haaste voimassa.

Tällä kertaa ei ole linkkiohjelma käytössä (salasanan unohtunut - se on toisella koneella), joten lisätkää suorat linkit kommentteihin. hyvinhän sieltäkin pääsee töitä katselemaan. Yritän mahdollisuuksien mukaan saada kommentoitua töitänne, mutten voi luvata, että onnistun.