Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on elokuu, 2012.

113. Haaste - Raunio/Rauniot

Kiitos kaikille edelliseen haasteeseen osallistuneille! Oli kiva huomata, että niin moni oli osallistunut. Olikin erityisen mielenkiintoista käydä katsomassa töitänne.

Tällä kertaa tongitaan raunioita. Haastesana on siis RAUNIO. Sinä päätät, miten konkreettisesti haluat raunio(i)ta kuvata. Olemassahan on kaikenlaisia raunioita, myös ihmisraunioita jne. Valinta on sinun - ei muuta kuin ideoimaan ja luomaan!

Sinulla on tuttuun tapaan kaksi viikkoa aikaa osallistua haasteeseen. Seuraava haaste julkaistaan lauantaina 8.9. Lisää osallistumislinkkisi alla olevaan Link tooliin "Add your link". Sen alla näkyy myös, kuinka kauan on aikaa osallistua haasteeseen.


Osallistujat:Miten toimia, jos linkitys menee pieleen?

Kuva
Huomenna (keskiyöllä) tärähtää uusi haaste kehiin, mutta ennen sitä laitan tähän pikaohjeen, miten toimia, jos linkitys menee pieleen.


Jos linkityksesi menee jostain syystä pieleen, voit poistaa sen itse klikkaamalla nimesi perässä olevaa punaista rastia (katso mallikuva alla). Sitten vain laitat korjatun linkin uudelleen normaaliin tapaan kohdasta "Add your link".Päivittelen tämän päivän aikana tuota sivupalkin osallistujalistaa. Jos huomaat, ettet ole listassa, vaikka olet osallistunut haasteeseen/haasteisiin, niin ilmoita siitä kommenttilootassa.

Minulta saattaa vahingossa lipsua joku ohi ja se ei sitten ole henkilökohtaista "kiusantekoa" ;)


Terveisin
Elegia

112. Haaste - Minä eri sukupuolena

Kiitokset kaikille edelliseen haasteeseen osallistuneille! Paljon silmäniloa ja luovaa ilottelua oli taas tarjolla.

Tällä kertaa on haasteena tehdä omakuva, jos olisi vastakkaista sukupuolta. Eli nainen miehenä, mies naisena.

Mielikuvitusta saa käyttää vapaasti eli sinä päätät, miten ilmentäisit itseäsi, jos olisit vastakkaista sukupuolta. Kuvan ei siis tarvitse olla kasvokuva/potretti tmv. vaikka toki sellaisenkin saa tehdä.

Kuvassa voisi esim. ilmetä millaisia piirteitä (ei vain ulkoisia, vaan yleensä persoona) haluaisit sinussa olevan, jos olisit mies/nainen.

Ei muuta kuin pohtimaan, millainen haluaisit olla/olisit vastakkaisena sukupuolena!

Haaste on voimassa tuttuun tapaan kaksi viikkoa eli perjantaihin 24.8. asti jonka jälkeen julkaistaan uusi haaste. Ideoita saa ehdotella!

Osallistujat: