Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2012.

108. Haaste - Pullo

Kiitokset kaikille edelliseen haasteeseen osallistuneille. Oli oikein mielenkiintoista ja antoisaa nähdä kappalevalintanne ja niiden pohjalta luodut työt. Samalla tuli verestettyä omiakin muistoja ja myös tutustuttua ihan uusiin kappaleisiin.

Seuraavan kahden viikon haastesana on PULLO. Haaste on voimassa seuraavan haasteen julkaisemiseen eli lauantaihin 12.5. asti.

~~~~

Olen päivittänyt sivupalkin osallistujalistaa. Jos blogisi osoite jostain syystä puuttuu sieltä, mainitse siitä kommenteissa, niin lisään sen sinne.


Ideoinnin iloa!

107. Haaste - suomenkielinen musiikkikappale

Kiitos jälleen kaikille edelliseen haasteeseen osallistuneille. Pahoittelen, että oma kommentointini jäi aika myöhäiseen vaiheeseen. Toisaalta haastehan on voimassa kaksi viikkoa, joten myös kommentoinnille on aikaa ruhtinaallisesti.

Ilmeisesti linkkityökalu toimii hyvin, joten käytetään sitä jatkossakin. Se säästää minulta linkitysten tekemisen vaivan ja toisaalta linkitys tulee heti näkyvälle.

Tällä kertaa haaste on hieman erilainen: valitse jokin suomenkielinen musiikkikappale ja tee sen pohjalta kuva. Kappale voi olla mikä tahansa, kunhan on suomalais(t)en esittämä. Mainitse kappale postauksessasi työsi yhteydessä, jotta me muut tiedämme kokonaisuuden.

Kyseessä on siis sinun oma kuvallinen tulkintasi kappaleesta - vain luovuutesi, mielikuvituksesi ja assosiaatiosi ovat rajana! Haaste on voimassa seuraavan haasteen julkaisemiseen eli lauantaihin 28.4. asti.

Luomisen iloa!

Ps. haasteideoita saa edelleen esittää joko kommenteissa tai s-postilla osoitteeseen luovalauantai@gmail.com