Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuu, 2012.

106. Haaste - PÄÄSIÄINEN

Kiitos jälleen kerran edelliseen haasteeseen osallistuneille. Hienosti näyttää porukka löytäneen tänne, joten eihän tässä mitään hätää ole.

Havaitsin myös, etten osaa kirjoittaa: edellisen haasteen postauksessa jo otsikossa oli virhe. "Haate" siis tarkoitti haastetta, kuten moni varmasti ymmärsi. Lupaan jatkossa käyttää silmälaseja (en korjaa virhettä, vaan jätän sen muistutukseksi itselleni).

PÄÄSIÄINEN on pian ovella, joten olkaamme ajankohtaisia. Aihetta ehdotti Liplatus aiemmassa postauksessa ja nyt onkin hyvä aika viritellä pääsiäistunnelmia. Tuttuun tapaan haaste on voimassa kaksi viikkoa. Seuraava haaste julkaistaan lauantaina 14.4.

Käytetään taas hyväksi Link Toolin työkalua eli klikkaa "Add your link" ja syötä kenttään nimesi ja suora osoite haastepostaukseesi.

Mukavaa pääsiäistä ja luomisen iloa meille kaikille!

Loppuun vielä ilmoitusluontoinen asia:

Olen nyt lisännyt osallistujien blogeja sivupalkkiin. Tarkistathan, että omasi on siellä oikein. Jost…

105. Haate - JUHLAT

Ensin kiitos kaikille edelliseen haasteeseen ja muuttokeskusteluun osallistuneille! Ja sitten tervetuloa tänne Luovan Lauantain uuteen blogiin.

Muuton kunniaksi SusuPetal ehdotti aiheeksi Juhlat. Kyllä, tämä on tosiaan juhlan paikka, joten haastesana on JUHLAT.

Ei muuta kuin juhlimaan - tai ainakin luomaan oma näkemys juhlista. oli kyseessä sitten mitkä tahansa juhlat. Se on sinun päätettävissäsi ja luotavissasi.

Haaste on voimassa tuttuun tapaan kaksi viikkoa. Uusi haaste putkahtaa esille lauantaina 31.3.

***
Blogin sivupalkkiin alan päivittää haasteisiin osallistujien blogiosoitteita. Jos et syystä tai toisesta halua blogisi osoitetta sivupalkkiin, ilmoita siitä kommenteissa tai laita mailia osoitteeseen luovalauantai@gmail.com

Mainittuun osoitteeseen voi myös lähettää haaste-ehdotuksia ja muita ideoita liittyen Luovaan Lauantaihin.

Kokeilen tässä mr. Linkyn toimintaa. Syötä suora osoite postaukseesi alla olevaan kenttään (HUOM: alkaa toimia vasta yöllä kello kahdentoista jälkeen …

Luova Lauantai - Historian havinaa

Luovan Lauantain aloitti Elean 2.11.2006. Luovalla Lauantailla on siis pitkät perinteet. Eleanin jälkeen Luovaa Lauantaita on ylläpitänyt useampi henkilö. Minusta on hienoa, että tällä haasteblogilla on näin pitkä perinne ja toivon kovasti, että se yhä jatkuu.

Kopion tähän alle Luovan Lauantain ihka ensimmäisen postauksen. Mielestäni se on hyvä tapa jatkaa tätä blogia uudessa osoitteessa.


Osallistuttuani ja seurattuani mainiota Valokuvatorstaita jonkin aikaa aloin miettiä, ettei kuvataiteen harrastajille ole vielä omaa inspiraatioblogia ja sellainen voisi olla tarpeen. Tänään osallistuttuani Valokuvatorstain tämänviikkoiseen haasteeseen (Valmis) uskaltauduin laittamaan sinne kommentin, jossa ehdotin uuden kuvataidehaasteblogin perustamista. Ideasta tuntuvat innostuneen jo muutamat ihmiset, mikä tuntuu minusta lupaavalta.


Luovan lauantain perusajatuksena on inspiroida ihmisiä tekemään taidetta. Mitään taitorajoja ei ole, eikä kyseessä ole kilpailu, vaan yhteinen haaste ja yksi inspiraatio…